JWM Ministry Pro

Kërkesa e re, pa reklama dhe me shumë karakteristika për të ndihmuar Dëshmitarët e Jehovait të jenë më efikas në shërbimin në fushë.


  • Asnjë reklamë
  • Vizita e Kthimit të Përmirësuar
  • Kujtesa lokale
  • Dhe shumë karakteristika të reja! (Shih më poshtë)
Vjen nga versioni i lirë? thjesht hyni në JWM Ministry Pro dhe vazhdoni të punoni në raportet tuaja ekzistuese!
top1

TIPARET JWM PRO

stay-connected

Jo-Ads

get-notified

Minuta shtesë për muajin e ardhshëm

stay-updated

Merrni Kujtesa për Vizitat e Kthimit

mini-world

Adresues i adresës në hartë
stay-connected

Shikoni 3-6 muajt e fundit, vitin e tanishëm dhe të kaluar .

get-notified

Llojet e raporteve: Pioneer, Ndihmës, etj.

stay-updated

Si të arrini atje? #Directions

mini-world

Ngjarje & Ditar për Vizitat e Kthimit
stay-connected

Listat për raportet mujore

get-notified

Dërgo raportet tek vetja

stay-updated

Fshije muaj të tërë!

mini-world

Më shumë gjuhë

banner.png