Super lehtë për t'u përdorur!

Shërbimi i JW do t'ju ndihmojë të konfiguroni qëllimet tuaja dhe të menaxhoni raporte, shënime, literaturë, video, studime biblike, rishikime etj., nëpërmjet një ndërfaqe të thjeshtë dhe të lehtë për t'u përdorur. Raportet mund të grupohen sipas muajit dhe vitit në detaje dhe mund ta dërgoni në llogarinë tuaj të postës elektronike.

Rivendos në një vend

Keni harruar detaje që lidhen me një rishqyrtim? Shërbimi JW do t'ju ndihmojë të mbani mend informacionin e vendndodhjes në harta dhe detaje që do t'ju ndihmojnë të sjellni më lehtë mesazhin e Mbretërisë, siç janë shënimet, gjinia, data dhe ora, telefoni, adresa etj.

E disponueshme në 12 gjuhë

Falë bashkëpunimit të vëllezërve dhe motrave nga e gjithë bota, JW Ministry është në dispozicion në 12 gjuhë! Nëse dëshironi të përdorni aplikacionin në ndonjë gjuhë tjetër që nuk është përfshirë në Aplikacion, na dërgoni një email dhe ne do të dërgojmë modelin që nevojitet për përkthimin:)

Bashkohu me buletinin JW Ministry

Nëse dëshironi të merrni detajet e përditësimeve, mesazheve ngritëse dhe alarme në versionin Android dhe iOS, dërgoni emailin tuaj për t'ju përfshirë në listën e miqve tanë. Faleminderit të gjithë vëllezërit dhe motrat për sugjerimet dhe komentet e tyre!